07 mars 2009

Katten skiter i sandlådan

I morse ringde Tildas kompis och frågade om hon ville leka lite. De är så söta när de pratar med varandra i telefonen men till sist är det ju jag och kompisens mamma som får bestämma tid och plats.

När vi var på väg till sandlådan var det en katt som strök omkring och Tildas kompis jagade iväg den. Det visade sig att katten var en "problemkatt" och man kan kalla en katt som skiter i barnens sandlåda så. Ägaren har blivit tillsagd men struntar i det, hon anser att kattskiten försvinner ju till sommaren när barnen är där. Får man bara vara i sandlådan sommartid? Det är inte sommar nu och sanden är inte frusen.

I alla fall så fortsatte katten att stryka omkring och rätt som det är sätter den sig i sandlådan längre bort och skiter. Fort upp med mobilen och filma. Styrelsen i bostadsrättsföreningen har sagt att om man kan ta kort på katten när den gör sina behov i sandlådan kommer ägaren att få stå för kostnaden av att byta sand och få en varning.

Jag lyckades filma väldigt bra. När den gör sina behov och även när den skvätter över sand för att dölja det. Det blev inte bara ett kort utan en film där man ser allt tydligt. Nu lyckades jag inte få filmen åt rätt håll när man tittar på den men det får ni ha överseende med.

I vanliga fall har jag inget emot katter men i detta fallet är de en pest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar