13 september 2011

Beställning till bröllop

En kompis frågade om jag kunde göra en bokbox till ett bröllop hon skulle till och detta blev resultatet.


På den undre tagen står datumet för bröllopet.


På insidan finns deras namn och sen är det en "dubbeltag" igen där man kan skriva sin egna personliga hälsning med.
Tack för titten. Angelica

07 september 2011

Fest

De som känner mig vet att jag är fackligt aktiv och de vet också orsaken till det. Jag fick juridisk hjälp när jag verkligen behövde det. Hade jag behövt ta den striden själv hade det kostat mig väldigt mycket men tack vare facket och en ombudsman fick jag den hjälp jag behövde.

De senaste dagarna har det stått mycket om att SKTF hade jubileum i samband med att man bytte namn till Vision. Priset för detta jubileum har många opponerat sig emot. Det jag tycker är synd att man inte tar fram i diskussionen är att alla de förtroendevalda som var med lägger ner ett enormt engagemang, sin fritid och är ifrån sin familj för att kunna representera sina medlemmar i sina avdelningar och klubbar.

Kan den tiden värderas? De förtroendevalda är också medlemmar och betalar fackavgift. Som arbetstagare vill man gärna bli uppskattad och få veta att man gör ett bra jobb, det är likadant om man är förtroendevald.

Det är många gånger jag har hört att man skulle vilja utveckla sig och få gå på olika utbildningar, de utbildningar jag gått på de sista åren är främst genom facket och jag har lärt mig mycket som jag har nytta av.Tack för titten. Angelica