23 januari 2011

För lite tid...

Ja, det känns som om det finns för lite tid. Jag försöker att få ihop det med allt annat som tar tiden i anspråk men att pyssla prioriteras faktiskt inte först, tyvärr.

Det blir lite pysslande men det blir inte riktigt klart när jag lämnar det. Förhoppningsvis blir jag i alla fall klar innan jag skall lämna över det jag håller på med till några som snart fyller år...

Förra veckan blev sonen magsjuk och nu har han feber och är hostig så det blir lite skolarbete hemma för att inte komma efter så mycket. Nu är han snart klar i alla fall så får vi hoppas på att han snart kryar på sig ordentligt.

Tack för titten. Angelica

11 januari 2011

God fortsättning

Lite sent men bättre det är aldrig....

En riktigt god fortsättning till er därute. Hoppas att jul och nyår avlöpte utan alltför mycket mat och dryck, det har ju en tendens till att alltid bli så.

På tisdagen innan jul blev den lilla magsjuk så det var lite oroligt men hon rättade till sig snabbt och det har inte varit något efteråt, otroligt skönt! Lite ont i magen har hon sagt men det har berott på för mycket godsaker....

Ett nytt år med nya förutsättningar och nya mål, det skall bli spännande att se vad som händer. Jag vet i alla fall att en rolig sak som händer är Svensk Scrapbooking som har träff i Karlstad första helgen i mars. Dit skall jag!! Vi kanske ses??

Ha ett riktigt härligt år... och i dag är det 11/1-11.....

Tack för titten. Angelica