28 december 2010

Snart nytt år

Mmmm, nu är det "bara" nyår kvar då julen passerat med mycket snö, mat, sällskap och paket. Det är bokslutstider på jobbet som gör att man känner sig lite stressad men det är ju likadant varje år och det blir ju ordning till slut varje år så det finns inte så mycket mer att göra än att jobba på.

Igår fyllde en kompis år och hon har precis upptäckt det här med att göra kort så hon fick lite stämplar och papper och blev jättenöjd. Det var kul!

Idag blir det bio, Änglagård 3, och sen är jag ledig fram till 3 januari.

Nyår firar vi på landet och jag åker upp på torsdag under dagen med barn och hund. Det skall bli intressant och se hur mycket vi behöver skotta denna gången och jag håller tummarna för att vattnet inte fryst.

Ha en underbar nyårsafton om vi inte hörs innan.

Tack för titten. Angelica

22 december 2010

Lite julstämning

Andra dagen som jag av hemma med en sjuk dotter så passade jag på att skapa lite julstämning. Ha en fortsatt trevlig dag.

04 december 2010

Vinterland

Igår åkte vi upp till stugan. Vi kom inte in med bilrn på tomten så den fick vi ställa hos grannen. När vi till slut kom in i stugan var det 0,5 grader inne. På med alla element, tända värmeljus och sätta på gasolkaminen. Värmen började stiga sakta men säkert till behagligare temperatur. Det är skillnad på mängden snö trots att det inte är långt bort. Men man kan inte säga annat än att det är otroligt vackert med frosten på träden.

Ha det gott i kylan.

02 december 2010

Smyckeparty

Idag fick jag tillfälle att gå på smyckeparty, en ung tjej som hade sitt andra party som försäljare för företaget Dag och Natt. Hon var jätteduktig även om hon kanske var lite nervös, det är ju inte så lätt att alltid komma ihåg allt men hon visade flera kombinationer och visade på ett väldigt bra sätt.


Bild lånad från Dag och Natts hemsida. Klicka här för att komma dit.


Tack för titten. Angelica