24 maj 2010

Högtidsdagar

Japp, igår var det bröllopsdag. Hela 12 år sedan man gick upp för altargången. Tiden går fort och jag tror nog det fanns några stycken som inte trodde det skulle hålla så här länge men lång näsa fick de.

Idag är det också en speciell dag. Tilda fyller 5 år. Stor tjej nu!

Det enda som har firats av ovanstående är faktiskt Tildas födelsedag. Igår hade hon barnkalas på Bushuset 2 och jag var genomsvettig. Kul hade jag i och för sig och barnen som var där kom med goa kommentarer och var överlyckliga när de fick gömma mig i bollhavet.

I morse sjöng vi "Ja må hon leva" och lämnade vår present som blev glatt mottagen. Inga problem att komma upp i dag med andra ord. Presenten? Det blev en egen TV.....

Tack för titten. Angelica

19 maj 2010

Blog Candy

Ett tillfälle man inte får missa.


Klicka här för att läsa mer. Allt fick inte plats på bilden.

Tack för titten. Angelica

09 maj 2010

Som utlovat

För ett tag sedan skrev jag om en kollega som slutade och som vi gjorde ett album till. Jag hade gjort framsidan och lovade att lägga ut bild på den senare. Nu är det senare... här kommer bilden.

Datumen är hennes första och sista arbetsdagar. En otrolig kunskapskälla som försvann....

Tack för titten. Angelica

02 maj 2010

"Frökenblomma"

Förra året gick min son ur tredje klass och det skulle bli en ny klassföretåndare i fyran så jag plus två till som var klassföräldrar fixade lite till avslutningen och köpte även present till fröknarna som haft våra barn i tre år.

En av fröknarna hade trädgård så hon fick en magnolia att plantera, den andra fick en tavla. Idag fick jag ett mail med en bild på magnolian. Den blommade!

Det var riktigt kul att få se att det blommade samtidigt som man fick en konstig känsla, det är nästan precis ett år sedan så det innebär att sonen går ut ur fyran nu.... jösses va tiden går!

Här är bilden på magnolian.


Tack för titten. Angelica