30 mars 2010

Resa till pension

I morgon är det en kollegas sista arbetsdag innan hon går i pension. Vi hade avtackning för henne i fredags och det var verkligen fullt hus. Ungefär 100 personer kom för att tacka av henne med blommor, presenter och sång.

Vi som jobbade på samma enhet hade fixat ett album med kort på oss och där hade vi även gett lite tips på resmål eller liknande. Jag valde att inte ge något tips utan istället tacka för den tiden som hon har hållt ställningarna, ända sen juni 1979.... då var inte jag speciellt gammal.

Min sida i albumet skall ni strax få se. Jag gjorde även framsidan till albumet och jag kommer visa det snart men vi börjar med albumsidan.


Här är hela sidan med min text, en skattkarta som jag hittade på nätet och skrev ut, rev lite i och chalkade samt kort på mig och ett äldre par. Gjorde även ett par tags där jag stämplade texterna "Tack", "Inte för gammal, bara född för tidigt" och något mer som jag glömt nu...under varje text skrev jag lite annat som knöt ihop mina band med henne.



Stäpelbodens härliga gubbe o gumma maskade jag ihop o de fick symbolisera henne o hennes man som redan är en glad pensionär.


Avslutningsvis min text.
Tack för titten.

Angelica

29 mars 2010

Änglavingar

För ett tag sedan hade Dreamhome vingar i olika storlekar och jag kunde inte undgå dem. De var så mjuka och härliga att se på. Tänker man dessutom på vad mitt namn betyder så var det ju bara ett måste att köpa ett par.

För er som inte vet så betyder Angelica "ängel", "änglalik". En del håller nog med men jag misstänker att en del kanske anser att glorian är lite på sned....

Eftersom vi renoverat uppe på landet så visste jag precis var vingarna skulle hänga... i hallen på vår nya spegel. De passade perfekt där. Lagom stora och alldeles mjuka.


Nu när jag skriver inlägget kan jag inte låta bli att tänka på en som precis förlorat sin mamma. Jag hoppas att hon kommer att ha styrkan hon behöver framöver i sin svåra tid hon går igenom just nu, annars kanske hon kan få det genom att titta lite på mina vingar.

Tack för titten.

Angelica

24 mars 2010

Årsmöte

Idag hade vi årsmöte med facket, inget omval av mig då jag har ett år kvar av min mandatperiod.

Vår ordförande och vice ordförande deklarerade däremot att det var deras sista år på sina poster så nu får valberedningen lite att bita i. Ett spännande år att se fram emot....

Tack för titten.

Angelica

16 mars 2010

Så här såg jag ut som skadad

Jag fick ett foto av Linus Olsson som var en av övningens medverkande fotografer på den stora övningen.

Tack för titten.

Angelica

09 mars 2010

Kortmara på lördag

På lördag kommer Stämpelboden ha en kortmara och dit skall jag och i alla fall två till. Att jag vet att det är två till är för att de skall sova här på fredagen och åka med mig på lördagen =)

Det skall bli jättekul! Naturligtvis skall jag ta med kameran med så det kommer bilder efteråt.

Ha det så gott så länge och

Tack för titten.

Angelica

07 mars 2010

Presentask

Tesa gör ju så otroligt fina saker och är så snäll och delar med sig av mallar och andra tipss som är bra att ha med sig på vägen. Hon har lagt ut en mall på Tesa Prickiformar (länk finns i sidan) till denna lilla presentasken som var väldigt enkel att göra.




Tack för titten.

Angelica

03 mars 2010

Att vara skadad var jättekul!!

Igår gick den stora övningen av stapeln. Det var otroligt kul. Ungefär 50 personer var med i bussen och blev skadade på ett eller annat sätt. För att få hela övningen att gå runt var det ungefär 150 personer totalt inblandade.

Min roll var chaufför på bussen och jag skulle var ledsen, förvirrad och orolig. När det gavs tillfälle skulle jag försöka ta mig tillbaka till bussen för att "hjälpa till", dessutom skulle jag inte lyssna på personalen.

Jag spelade rollen med bravur! När vi träffades på stationen efteråt var det både brandmän och ambulanspersonal som sa att jag hade varit en av de mest jobbiga de stött på. En fin kommentar då det skulle vara en katastrofövning så jag tackar och bugar för detta.

Det finns lite mer att läsa i artikeln här där det även finns lite bilder.

Tack för titten.

Angelica