23 februari 2010

På tisdag är jag skadad

Inte illa att man vet det redan nu, eller hur?? Tidigare så har jag skrivit om att jag har varit med på övningar som räddningstjänsten har men på tisdag så är det dags för den stora slutövningen.

Vi kommer att vara ute i trafiken någonstans istället för på övningsfältet. Otroligt mycket folk är inblandade så det kommer bli spännande att se hur det funkar. Antagligen kommer det bli väldigt kallt med.... långkalsonger och termobyxor mm får tas med så hoppas jag att det inte blir för kallt.

Artikel i Göteborgs Posten om övningen

Tack för titten.

Angelica

07 februari 2010

Snö och is

På landet är det ännu mer snö och is än hemma. Lilla Lisa försvinner i snön när hon springer utanför spåren. Förra veckan gick det bra för då var skaren så hård så hon kunde gå på den utan att det blev minsta märke efter henne.I skogen hänger grenarna ner och jag fascineras över att de håller för snöns tyngd. Vackert är det i alla fall.Det har inte blivit så mycket pyssel den sista tiden men däremot har jag fått en bokhylla till mina saker så jag slipper att ha allt i lådor. Har man inte möjlighet att ha ett pysselrum så får man komma på andra lösningar....

Tack för titten.

Angelica

02 februari 2010

Blogcandy XL
Klicka på länken för att se vilka som sponsrar, missa inte chansen, det är över 45 priser som lottas ut!

Tack för titten.

Angelica