30 juni 2009

Tiden räcker inte till

Men nu skall jag i alla fall visa ett kort som jag gjorde i början av månaden. En av mina kollegor skulle på konfirmation men ville ha något mer personligt och inte så "konfirmationsaktigt" kort.

Detta blev resultatetInsidan blev väldigt enkel så det fanns gott om utrymme att skriva på.Jag fick göra ett kort till en nybliven student med och det skulle gå att lägga pengar i kortet. På insidan fäste jag den undre delen med 3-d kuddar så det gick att stoppa ner lite sedlar.17 juni 2009

Tävling hos Stämpelboden

Fram till 30 juni kl.00.00 har Stämpelboden en tävling. 10 stycken har möjlighet att vinna något fint.

Klicka här för att komma dit du med.

04 juni 2009

Snart helg igen.

Nu är det snart helg igen. Det skall bli såååå skönt. Fruktansvärt mycket att göra på jobbet och det är väl inte så konstigt när semestern närmar sig och man vill bli färdig med allt innan. Förbereda för den som skall vara "back-up" när man själv är borta samtidigt som man skall kolla vad man själv skall göra som "back-up" plus sköta det vanliga.

Puh, blev trött bara av att skriva det. Avundas grannen som sticker iväg till solen på lördag. 10 hela dagar! Njut av det och ta med dig lite värme som räcker till semestern.

Skolavslutning nästa vecka med och jag tror det får bli ett klädinköp till sonen innan dess. Skulle ju vara trevligt om han kunde ha en skjorta på sig och ett par snygga byxor.... inte poppis men det är ett par timmar det gäller.

Ett par kort har jag hunnit med sen sist men de ligger kvar i kameran så jag får visa dem nästa gång. Nu skall jag slappa lite i soffan innan det är dags för kvällspromenaden med hunden.